MARIEKE BÜLOW

Marieke er en professionel mønsterbryder, der har prøvet kræfter med lidt af hvert under devisen – ’alt er muligt’. Derfor står der både elitesportsudøver, industriel designer, dykkerinstruktør og NLP Practitioner på hendes CV. Den brede erfaring bruger hun til at træne mennesker og organisationer til at få succes med nytænkning og forandring.

Som mønsterbryder udfordrer Marieke det eksisterende på en kreativ, hjertevarm og kærlig facon med masser af legende energi, gåpåmod og oprigtig nysgerrighed på, hvordan tingene kan blive endnu bedre. Vigtigst for Marieke er fokus på mennesket i processerne. Hun trækker på sin brede viden om designmetoder og brugerdrevne processer og kobler det med sin praktiske erfaring med menneskets psykologi, som hun har fra dykkerundervisningen og NLP metoderne. Det hele smelter hun sammen til i processer, der engagerer hjernen, hjertet og kroppen hos den enkelte og sikrer, at hele holdet kommer i mål.

Marieke har i de sidste 10 år arbejdet ved designbureauer Designit og 3PART, været leder og dykkerinstruktør hos Lacadives i Indien og senest ansat på Designskolen Kolding som erhvervskonsulent i projektet D2I – design to innovate, hvor hun arbejdede i dybden med de udfordringer, virksomheder og teams står med, når de skal nytænke og forandre. Marieke har særlig stor erfaring i at arbejde med mindre virksomheder og offentlige organisationer, der kæmper med at lykkedes med nytænkning og udviklingsprocesser.

Marieke har også HJERTEMOD

Tegn Dit Budskab er en gren af Marieke’s virksomhed HJERTEMOD, hvor hun laver Retreats på Ærø for både private, iværksættere og ejerledere og er workshop facilitator for større organisationer rundt omkring i landet, når de skal have succes med nytænkning.

coaching

HJERTEMOD Powerful Little Secrets