DER FINDES IKKE DUMMME SPØRGSMÅL HER

Har du et brændende spørgsmål omkring din visuelle profil, grafisk design eller hvordan du styrker din visuelle kommunikation?

 


 SKRIV DIT SPØRGSMÅL TIL marieke@hjertemod.nu

Du kan også altid ringe, hvis du mangler afklaring her og nu på 23720320.


Du er helt sikkert ikke den eneste der sidder med spørgsmål og tvivl omkring, hvordan du effektivt og professionelt arbejder med visuel kommunikation, så det understøtter dig, dit arbejde og din virksomhed.

Hvis du har modet, så spørg endelig, andre kan også få noget ud af dit spørgsmål og mit svar. Og ellers kan du lade dig inspirere og måske finde værdifuld viden i andres spørgsmål nedenfor.

Kærlig hilsen Marieke

Ofte stillede spørgsmål

Det helt korte svar er at JPEG er godt til print og har altid en baggrund, også selvom den er hvid.

PNG er godt til digitale ting som web og powerpoints og kan laves med transparent baggrund, hvilket er smart hvis du f.eks. har et logo, som skal ligge ovenpå et billede.

Så hvis du skal bruge noget til web, spørger du grafikeren efter, eller gemmer det som PNG og har du brug for noget, der skal fungere godt på tryk, er JPEG et rigtig godt format.

Historien er naturligvis meget længere og mere teknisk end det, så står du med en specifik udfordring, som dette svar ikke rummer, så kontakt mig gerne, så tager vi en snak om det.

Kærligst Marieke